miercuri, 10 aprilie 2013

Natalia Cheptene, vedeta prezentatoare de vedete

Călită ca prezentatoare de ştiri, la PROTV, unde ne-a delectat vreme de zece ani cu manieră originală şi cativantă de prezentare a ştirilor PROTV. Natalia Cheptene a trecut apoi la postul Acasa TV, unde prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, emisiunea de divertisment, O seară perfectă. Blondă superbă, cu chip fermecător, frumoasa divă încânta privirile, încă de la prima aparitie. Par ca de aur, ochi albaştri, cu sclipiri magice, buze senzuale. Natalia Cheptene impresionează nu numai prin frumuseţe ci şi prin inteligenţă şi o bună pregatire profesională.
Experienţa anilor petrecuţi la Ştirile PROTV, i-a fost de real folos. A căpătat un fler şi tact profesional desăvârşite, fină observatoare, poate pătrunde cu uşurinţă în sufletul invitaţilor săi, vedete de tot soiul, din showbiz, sau lumea mondenă. De peste zece ani în contact direct cu telespectatorii, Natalia ştie ce trebuie să le ofere acestora, ce vor ei să afle despre invitaţi, şi conduce discuţiile de asemenea manieră, încât toţi să-şi dezvelească vieţile şi sufletele şi să şi le etaleze în faţa telespectatorilor.
Îmbrăcată întotdeauna cu mult bun gust, modern, dar discret, ea ştie că invitaţii pe care îi are sunt figurile centrale şi nu vrea să le ia faţa cu strălucirea sa. Emisiunea pe care o prezintă, de jumătate de an, este gustată de către telespectatori. Ea începe de la ora 18.00, aducându-ne pe micul ecran felurite vedete precum Olia Tira, Nelly Ciobanu, Adrian Ursu, Natalia Barbu. Pe durata emisiunii aceştia ne dezvăluie amănunte interesante, chiar picante din activitatea lor, sau din viaţa privată. Bine pregatită profesional, Natalia Cheptene plăteşte, însă, tribut anilor în care a prezentat ştirile în limba rusă. Astăzi se descurcă binişor în româneşte, dar mai are carenţe în exprimare, se mai bâlbâie, dovedind că mai are de lucru în a-şi însuşi limba la nivelul unei prezentatoare TV care se respectă.
Despre farmecul ei feminin şi aspectul fizic, comentariile sunt de prisos, din moment ce are în palmares un titlu de "Cea mai sexy femeie a anului, din Republica Moldova", dar nu cu frumusetea ei vine ea în primul rând, ci prin calităţile profesionale. Evident că nu a putut să-i cucerească de partea sa chiar pe toţi, nu fiecare nou privitor îi devine prozelit, dar Natalia are de partea sa numeroşi admiratori. În primul rând frumoasa prezentatoare blondă, se prezintă în studiourile de filmare, foarte bine pregatită profesional, documentată în amănunt despre mondenităţile de zi cu zi, din viaţa invitaţilor săi, sau a altor vedete cu care aceştia s-au aflat în contact, sau ar prezenta interes telespectatorilor. Putem spune că "O seara perfectă" este şi un veritabil buletin informativ din viaţa mondenă a vedetelor.
La succesul unei emisiuni TV, precum şi aceasta despre care v-am vorbit, la succesul ei contribuie mai mulţi realizatori, pornind de la regizorul artistic şi scenarist, dar întotdeauna prezentatorul, sau prezentatoarea, este puntea de legătura dintre telespectatori şi mesajul ce se vrea transmis. Farmecul unei prezentatoare precum Natalia Cheptene, este determinant în atingerea succesului emisiunii pe care o prezintă. Şarmul său, pregătirea profesională, prestanţa şi aspectul fizic ajută la ridicarea calităţii spectacolului artistic. Iar când Natalia îşi va aduce corecturile necesare în ceea ce priveşte exprimare, evident prin căutarea unui sens mai pur dat rostirii limbii, Natalia Cheptene îşi va cuceri definitiv statul de vedeta TV, de strălucirea starurilor pe care le invită seara de luni până vineri, la AcasăTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu