vineri, 22 februarie 2013

Anunţuri matrimoniale

Dacă doriţi să vă amuzaţi cu adevărat, o modalitate care garantează succes deplin, este citirea unui ziar sau a unei rubrici de anunţuri matrimoniale. Întotdeauna, în cadrul acestor anunţuri, vom găsi cele mai haioase formulări, cele mai amuzante, ba chiar caraghioase îmbinări de cuvinte şi idei, vor fi întâlnite printre rândurile acestor anunţuri. Dar haideţi să răsfoim paginile de specialitate pe această tematică şi să râdem împreună. 

Student , anul II, Facultatea de Jurnalism a Universitatii din Bălţi, lung cât turnul Eiffel, caut tânără în vederea căsătoriei. Neapărat aceasta trebuie să fie  o liliputană(minionă), pentru ca împreună să formăm cea mai potrivită medie de înălţime.

Tânără fermecătoare, caut mire de profesie, în vederea unei căsătorii de scurtă durată, care să înceteze după strângerea darurilor de la nuntă.

Tânară, 25 de ani, caut mire cu peste o jumătate de secol mai bătrân, putred de bogat, cu condiţia să aibă şi sănătatea la fel de putredă.

Doamnă prezentabilă, mamă a unei fete aflată la vârsta măritişului, caut pentru ea un ginere, chiar şi fără experienţă în viaţa conjugală, promit să-l instruiesc eu în acest domeniu, până la cele mai mici amănunte.

Domn viril, dau în chirie, pentru o tânără fără prejudecăti, jumătate din patul meu.

Tânără sexi, în fiecare zi, la orele serii, începe a mă mânca fundul. Caut bărbat pe care îl mănâncă nasul, pentru a ne scărpina reciproc.

Tânăr, dornic de însurătoare, caut mireasă cu mamă tânără şi provocatoare.

2 comentarii:

  1. Buna! Va invit pe cel mai nou site de matrimoniale lansat in Romania. Totul este 100% GRATUIT ! www.Xmatrimoniale.ro
    Vei gasi aici femei si barbati de toate varstele in cautarea jumtatii.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Peste 250 000 membri, totul gratuit: www.matrimoniale.ro

    RăspundețiȘtergere